Zaalverhuur

Jouw meeting, event, … in een steengoed monumentaal kader!

Brik Boom is het bezoekerscentrum op de site van de voormalige steenbakkerij Verstrepen. Maar je kan er ook terecht voor evenementen op het binnenplein of één van de erfgoedruimtes. Het industriële steenbakkerserfgoed werd met zorg gerestaureerd en werd deels herbestemd tot eventlocatie.

20230821 230507

Zaal Hoffmann

Vanuit deze zaal heb je een mooi zicht op de Rupel aan de waterkant. De naam van de zaal verwijst naar de uitvinder van dit type ringoven, namelijk Friedrich Hoffmann. Deze zaal biedt plaats aan 250 personen. Dankzij de lift is deze zaal ook toegankelijk voor wie minder mobiel is. Er is sanitair, een keuken en toog aanwezig.

20220829 1632372

Zaal Verstrepen

Zaal Verstrepen is vernoemd naar de oprichter van de ringoven in 1925, Charles Verstrepen. De zaal is ideaal voor onder meer tentoonstellingen en biedt plaats aan 100 personen. Hier is geen sanitair aanwezig. Dankzij de lift is deze zaal ook toegankelijk voor wie minder mobiel is.

20230107 113357

Zaal Baksteentje

Zaal Baksteentje situeert zich in de oude paardenstal van de steenbakkerij. De zaal is geschikt voor 80 personen. Er is sanitair, een keuken en een toog aanwezig. Omdat de zaal op de gelijkvloerse verdieping is, is deze ook toegankelijk voor wie minder mobiel is.

20221210 144859

Zaal Zolder

Zaal Zolder vind je in de vroegere administratieve gebouwen van de steenbakkerij. Hier kan je met maximum 80 personen terecht. De zaal is enkel via een trap toegankelijk. Sanitair is aanwezig.

IMG20220911132846 kopie

Het binnenplein

Het binnenplein van Brik Boom wordt omzoomd door historische gebouwen zoals de ringoven, schrijnwerkerij en arbeidershuisjes. Ze vormen een authentieke achtergrond voor jouw event. Je kan gebruik maken van de lange luifel van de ringoven aan de zijde van het binnenplein, ideaal voor kleine marktjes. Het binnenplein is volledig verhard met kasseien.

Reserveer hier jouw zaal

Geïnteresseerd in één van onze zalen? Vul onderstaand formulier in en dan checken wij voor jou de beschikbaarheid. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord. Lees alvast onze huurvoorwaarden. Daarin vind je alle informatie over de huurtarieven en wat er precies in de prijs is begrepen. Onze huurovereenkomst kan je hier downloaden.

Jouw naam

Please enter your full name.

Vul hier je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen

Ik wil graag deze zaal reserveren *

Geef hier meer uitleg over je event